Onze aanpak

Spreek je klanten persoonlijk aan in 5 stappen

Symeta biedt je een totaalpakket aan voor je gepersonaliseerde Direct Mailings. We werken volgens 5 eenvoudige stappen, die je combineert volgens jouw wensen.

Stap 1: Inspiratie door onze accountmanager

Tijdens een eerste kennismaking wijst onze accountmanager je de weg in de creatieve wereld van personalisatie, data en content marketing. Je krijgt enkele innovatieve realisaties te zien die goed gewerkt hebben voor onze klanten. Zo zie je meteen nieuwe mogelijkheden om je doelgroep direct aan te spreken.

Stap 2: Een strategie die werkt

We bepalen samen de strategie van je campagne en de segmentatie van je doelgroep. Samen met onze of jouw communicatiestrateeg maken we de juiste keuze voor jouw bedrijf.

Stap 3: Relevante data

We kijken samen welke klantgegevens we kunnen inzetten voor je Direct Mailing. Dat is eenvoudiger dan je denkt.

Heb je al data van je klanten en/of prospects?
Dan bekijken we samen hoe we die informatie gebruiksklaar maken.

Heb je nog geen data?
Symeta bezorgt je de extra klantgegevens voor een succesvolle marketingcampagne.

Stap 4: Een goed bedacht concept

We werken een concept uit op basis van je strategie en data. Of we ontwikkelen het samen met je reclamebureau. Het concept is de grafische uitwerking van je Direct Mail. De technische mogelijkheden van gepersonaliseerd drukwerk zijn bijna onbeperkt. We maken je dromen waar inzake opmaak, formaat en beeldpersonalisatie.

Stap 5: Print en mailing

Je ontwerp wordt geprint op de snelste HP-printer ter wereld. Die personaliseert ook nog eens full color en laat een waaier aan communicatiedragers toe. Bovendien gebeuren de afwerking en de voorbereidingen voor het versturen van je DM op dezelfde locatie. Sneller en efficiŽnter kan niet.