terug naar overzicht

Mercedes / Een uitnodiging die ze niet konden weigeren

Mercedes wilde met een speciale mailing fleetmanagers uitnodigen voor de presentatie van de nieuwe C-Klasse op het circuit van Spa-Francorchamps. De autobouwer, reclamebureau VVL-BBDO en Symeta gingen in zee met De Standaard en La Libre Belgique voor een gepersonaliseerde voorpagina. Een uitnodiging die de fleetmanagers niet konden weigeren.

Waar in de normale krant een advertentie stond, verscheen nu een artikel met als titel ‘Meneer/Mevrouw + Naam in de spotlights tijdens de fleetlancering van de nieuwe Mercedes C-Klasse’. BBDO zocht op LinkedIn naar foto’s van prospects en plaatste die bij de advertentie.

Op 23 april mailden De Standaard en La Libre Belgique ’s avonds laat hun voorpagina door. Symeta plaatste de gepersonaliseerde advertenties in de opmaak. Meteen daarna startte de druk. Vervolgens werd de originele krantencover vervangen door de gepersonaliseerde voorpagina. Symeta zorgde er ten slotte voor dat alle bijna 1.000 gepersonaliseerde kranten op 24 april mooi op tijd bij de fleetmanagers op de mat lagen.

We hebben alles in één nacht tijd gerealiseerd.

Blijf op de hoogte van onze cases