Onze cases

ZEB

Op het lijf geschreven magazines

Modeketen ZEB maakte samen met Symeta unieke, gepersonaliseerde magazines voor 150.000 klanten. 150.000 verschillende exemplaren dus, die stuk voor stuk anders zijn samengesteld, naargelang kledingstijl, smaak en merkvoorkeur. Perso communicatie volgens het boekje. Mét resultaat. ZEB zag zijn verkoop met 20 % stijgen.

Lees meer

Mercedes

Een uitnodiging die ze niet konden weigeren

Met een hypergepersonaliseerde krant bracht Mercedes-Benz de nieuwe C-Klasse onder de aandacht van fleetmanagers.

Lees meer

Ethias

Een uniek welkomstmagazine

Symeta realiseerde voor elke nieuwe Ethias-cliënt een volledig perso magazine. De campagne is niet alleen commercieel een schot in de roos voor de verzekeraar. Het is ook een van de meest doorgedreven voorbeelden van perso content tot nu toe in België.

Lees meer

Colruyt

Een boodschappenlijstje op maat

In 2010 startte Colruyt met een nieuwe, gepersonaliseerde folder op maat van elke klant. Vandaag krijgen 2 miljoen Colruyt-klanten de 'Selectie voor U' in de bus: een unieke folder met een 'best of' voor elke klant.

Lees meer

Kazou

Een Vakantiekrant die blijft hangen

De jongerenvakanties van Kazou waren opeens overal trending topic. Met dank aan bijna 300.000 gepersonaliseerde Vakantiekranten. Symeta is erin geslaagd om elke leeftijdsgroep op de juiste manier aan te spreken, in woord en beeld.

Lees meer

RetailDetail

Een gepersonaliseerde zomerkrant

Om zijn data gathering-campagne extra aandacht te geven, liet RetailDetail een eenmalig zomerkrantje personaliseren door Symeta.

Lees meer

Toon meer cases