Maak het zo persoonlijk als jij wil

Personaliseren = hoge return én besparen

De direct mails die Symeta voor jou ontwikkelt en print zijn persoonlijk, relevant en doeltreffend. Waarom zou je immers een grasmaaier promoten bij klanten zonder tuin? Stuur de juiste boodschap naar de juiste persoon. Dat maximaliseert de return on investment en bespaart papier, inkt en portkosten. Da’s dus twee keer winst.

Symeta is gastspreker op het pop-upevenement ‘The HP Retail & Brand’ van Interpack op 5 mei 2017

Lees meer

Symeta partner op Get Smart in Printmedia Business.
Bezoek onze stand op 8 juni in Affligem.

Lees meer

Waarom gepersonaliseerde communicatie?

Waarom grasmaaiers ook promoten bij mensen die geen tuin hebben? Of een folder over vlees naar een vegetariër sturen? Elke prospect of klant heeft een naam, adres, aankoopprofiel en een eigen interessesfeer in lijn met zijn levenscyclus.

Door slim gebruik te maken van klantendata stem je je communicatie beter af op de behoeften van elke klant. Zo bereikt je boodschap het juiste doelpubliek en krijgt je Printed Direct Mailing de aandacht die hij verdient. Met gepersonaliseerde DM vergroot je de klantenbinding en bevorder je cross-selling.

In een wereld vol tweets en e-mails geloven wij in de kracht van papier als onderdeel van je communicatiemix. Met content op maat en een ruim aanbod papieren dragers kan je elke klant écht raken: selfmailers, wikkels, kranten, magazines, postkaarten, folders, brieven, the sky is the limit.

Ons stappenplan helpt je direct op weg. Ook als je nog geen klantendata hebt kunnen onze specialisten je helpen.

Ontdek onze aanpak hier

DAAROM Symeta

 • No-nonsense aanpak

  Ons stappenplan helpt je direct op weg.

 • Bewezen know-how

  Onze aanpak heeft zijn succes bewezen in verschillende sectoren.

 • Unieke printtechnologie

  Onze digitale printers laten volledig variabele communicatie toe, in grote én kleinere oplage.

 • Creatieve mogelijkheden

  De unieke combinatie van content op maat en een ruim aanbod papieren dragers resulteert in een gepersonaliseerde boodschap die écht raakt.

+32 2 360 01 90

Blijf op de hoogte van onze cases