Nieuws

11/12/2014

Symeta over omnichannel & loyalty bij The Retail Academy

Op 16 december legt Jo Van De Weghe (Director Sales & Marketing bij Symeta) uit waar je moet beginnen bij het creëren van een gepersonaliseerde Direct Mailing. Zijn stappenplan geeft een duidelijk en nauwkeurig beeld van hoe je een aangepast aanbod ontwikkelt op maat van je klanten.

Ontdek het programma

11/12/2014

Symeta over digitaal drukken in Grafisch Nieuws magazine

Grafisch Nieuws, het belangrijkste sectorblad voor de grafische industrie in België, volgt de trends in gedrukte communicatie op de voet. Het tijdschrift bericht deze maand over de invloed van papier en inkt op digitale inkjetdruk tegen hoge snelheid. Mét een woordje uitleg van de specialisten bij Symeta.

Klik hier voor het volledige artikel

11/12/2014

Symeta wint Award for Excellence van Grafisch Nieuws magazine

Symeta sleepte een Grafisch Nieuws Award for Excellence in de wacht in de categorie Direct Mail. Mercedes, reclamebureau VVL-BBDO en Symeta gingen in zee met De Standaard en La Libre Belgique voor een gepersonaliseerde voorpagina. Met deze unieke mailing nodigde Mercedes fleetmanagers uit voor de presentatie van de nieuwe C-Klasse op het circuit van Spa-Francorchamps.

Bekijk hier hoe Symeta alles in één nacht tijd realiseerde

06/05/2014

Symeta beslist stopzetting van de activiteiten offsetdrukwerk

Na een eerste consultatiefase met de vakbondsafgevaardigden bevestigt de Raad van Bestuur van Symeta de stopzetting van zijn...

Lees meer

13/02/2014

Symeta kondigt intentie tot stopzetting activiteiten offsetdrukwerk aan

Door de globale economische crisis besparen de klanten van Symeta de laatste jaren op hun budgetten op het vlak van massacommunicatie...

Lees meer