Over ons

Specialist in geprinte gepersonaliseerde communicatie.

Symeta helpt marketeers en hun agentschappen bij de stap van massacommunicatie naar gepersonaliseerde communicatie. We maken het technisch mogelijk om Printed Direct Mailings doorgedreven te personaliseren, onder meer op basis van interesses en aankoopgedrag van elke individuele klant.

Consumenten worden blootgesteld aan zo’n 7.000 boodschappen per dag. Door die overcommunicatie zijn we ervan overtuigd dat er terug nood is aan relevantie. De juiste boodschap naar de juiste persoon. Dat maximaliseert de return on invest (ROI) en bespaart papier, inkt en portkosten. Da’s dus twee keer winst.

In een wereld vol snelle tweets en vluchtige e-mails geloven wij in de kracht van papier als onderdeel van je communicatiemix. Met gerichte personalisatie kan je je klant écht raken.

Als onderdeel van Colruyt Group, de grootste retailgroep van België, zitten waarden als, innovatie, dienstbaarheid en vakmanschap ons in de genen. Elke dag staan we met bijna 200 medewerkers klaar om je projecten te doen slagen.

Daarom Symeta:

 • No-nonsense aanpak

  Ons stappenplan Ook als je nog geen klantendata hebt kunnen onze specialisten je helpen.

 • Bewezen know-how

  Symeta is specialist op het vlak van gepersonaliseerde Direct Mailing. Voor Colruyt ontwikkelden we in 2010 de eerste échte perso DM op groot volume. Vandaag ontvangen ruim 2 miljoen klanten elke 2 weken een unieke folder met een selectie promoties op maat. Ondertussen heeft onze aanpak zijn succes bewezen in verschillende sectoren en in elke oplage.

 • Unieke printtechnologie

  Naast andere printers kunnen we uitpakken met de HP Indigo, HP T230 en HP T400. Deze digitale printers laten het toe om volledig variabele communicatie, full color en op hoge snelheid te produceren. Ook als het om miljoenen unieke documenten gaat.

 • Creatieve mogelijkheden

  Dankzij de unieke combinatie van content op maat en een ruim aanbod papieren dragers zorgen we voor een gepersonaliseerde boodschap die écht raakt. Selfmailers, wikkels, kranten, magazines, postkaarten, folders, brieven op maat van elke individuele klant ... The sky is the limit.