Symeta.com | Colruyt Group

Home nl fr en

Symeta

Meneer X en mevrouw Y bestaan niet meer

Elke klant heeft een naam, een leeftijd en een koopgedrag. Samen met Symeta spreek je ze allemaal persoonlijk aan. Mét content op hun maat.

Ontdek zelf hoe Onze aanpak voor gerichte personalisatie de impact van je Direct Mail kan verhogen.


Laat je overtuigen door onze innovatieve perso-cases

  

Onze aanpak

Inspireren

Symeta helpt je stap voor stap om je boodschap zo efficiënt mogelijk over te brengen bij je doelgroep. Van idee tot en met productie. Tijdens een eerste kennismaking wijst onze account manager je de weg in de creatieve wereld van personalisatie, data en content marketing. Aan de hand van onze innovatieve realisaties tonen we je tal van verrassende mogelijkheden om je doelgroep direct aan te spreken. En zo verhoog jij je ROI.

Uitwerken

Je bent overtuigd en weet wat je wilt? Dan leggen we nu samen het doel van je communicatie vast. We bepalen de strategie en de segmentatie van je doelgroep. Samen met onze of uw communicatiestrateeg maken we de juiste keuzes.

Daarna bekijken we welke klantgegevens we kunnen inzetten voor je one-to-one marketingcommunicatie. Dat is eenvoudiger dan je denkt: ofwel beschik je al over data van je prospects en bekijken we samen wat er nodig is om deze informatie gebruiksklaar te maken. Ofwel bezorgt Symeta je de extra klantgegevens die je een succesvolle marketingcampagne opleveren.

In een laatste stap bepalen we het concept: de grafische uitwerking van je Direct Mail. De technische mogelijkheden van gepersonaliseerd drukwerk zijn bijna onbeperkt. We kunnen dus je stoutste dromen waarmaken inzake opmaak, formaat en beeldpersonalisatie …

Lees meer

Print en mailing

Je ontwerp wordt geprint op de snelste HP-printer ter wereld. Die personaliseert ook nog eens full color en laat een waaier aan communicatiedragers toe. Bovendien gebeurt de afwerking en de voorbereidingen voor het versturen van je DM op dezelfde locatie. Sneller en efficiënter kan niet.

Onze cases

Contacteer ons

Naam

E-mailadres

Gelieve een correct emailadres in te geven (vb. xx@xx.com)

Bedrijf

Je vraag

Hoofdzetel: Symeta Halle  |  Beertsestraat 273  |  1500 Halle (België)
info@symeta.com  |  T +32 (0)2 360 01 90  |  F +32 (0)2 360 03 35

 
Confirm